(Tre porsjoner)
Laks:
Tre laksefileter
1/3 rød chili
En liten bit ingefær
Skall fra 1/2 lime
Salt og pepper
Dressing:
Kesam
Fetaost
1 fedd hvitløk
Litt limesaft
Salt og pepper
Salat:
1 grapefrukt
1 avocado
1 sjalottløk
Litt limesaft
Olivenolje
Potetbåter:
Poteter
Olje
Salt og pepper
Slik gjør du:
Finhakk chili og ingefær. Has på laksefiletene sammen med raspet limeskall, salt og pepper. Stekes i panna.
Grapefrukt og avocado skjæres i biter. Blandes med den finhakkede sjalottløken og enda mer finhakkede hvitløken. Klem oppi en dæsj lime og olivenolje.
Bland sammen ingrediensene til dressingen (kan gjerne gjøres på forhånd og settes i kjøleskapet).
Serveres med potetbåter stekt i ovnen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar